Martina Plänitz - MoonFeelings
"Young Living betekent voor mij natuurlijke producten voor mijn gezin, ondersteuning voor onze gezondheid
en een mogelijkheid om financiële vrijheid te creëren."

Young Living

Wat is Young Living?

Young Living is een bedrijf die in 1993 is opgericht door Gary Young (zie foto). Gary had veel interesse in kruiden en planten, ontdekte de krachtige werking van etherische oliën en was gefascineerd van de werking. Hij reisde over de hele wereld en studeerde alles over de herstelling van etherische oliën en streefde erna om een 100% natuurlijk product te produceren. Hij ontdekte hoe belangrijk het was vanaf begin goede kwaliteit te leveren en wilde de garantie geven dat zijn producten 100% pure, natuurlijke en onbewerkte oliën zijn.

 

De oliën van Young Living worden met veel liefde uit planten gewonnen door middel van stoomdistillatie, koude persing of harswinning. Het planten van de zaadjes tot het vullen van de olieflesjes, wordt begeleid en gecontroleerd door Young Living zelf en heet SEED to SEAL.

Intussen is het bedrijf verspreid over de hele wereld, zijn er samenwerkingen met verschillende boerderijen en zijn er duizenden mensen en huishoudens die de producten van Young Living dagelijks gebruiken voor hun welzijn.

 

Wil je meer weten over Young Living als bedrijf, kijk dan hier …

Wil je meer weten over SEED to, kijk dan hier …

gallery/seed to seal

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën hebben een krachtige en therapeutische werking. Ze geven resultaat op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het duurt ongeveer 22 seconden tot de oliën de hersenen hebben bereikt door middel van inhaleren, 2 minuten voordat het opgenomen is in het bloed en slechts 20 minuten voordat de oliën in elke cel van ons lichaam te vinden is.

 

Je kunt de oliën inhaleren via een diffuser of direct uit het flesje, aanbrengen op het lichaam en zelfs innemen met voedsel of in een capsule.

 

LET WEL OP!

Niet alle essentiële oliën kun je innemen, Young Living heeft hiervoor een speciale olie+ lijn ontwikkeld.

 

Omdat etherische oliën heel krachtig zijn in hun werking, adviseer ik je voor gebruik van etherische oliën altijd eerst te overleggen met je arts of therapeut of je ze kunt gebruiken in combinatie met eventuele medicijnen en/of therapieën.

 

Meer weten over het veilig gebruiken van de olien, kijk dan hier ... 

gallery/gary
gallery/trio olien
gallery/dewdrop starterskit

Hoe begin je het beste met Young Living?

Young Living heeft veel verschillende producten zoals meerdere essentiële oliën, maar ook producten voor je lichaamsverzorging of het schoonmaken in je huis. Om het voor nieuwe members makkelijker te maken, bied Young Living verschillende Starterskits aan. Zo kun je kiezen voor een Thieves Schoonmaak kit, een Ningxia Red Kit voor een gezonde boost of twee Starterskits met essentiële oliën. Het verschil in die laatste twee is de diffuser die erbij geleverd wordt, je hebt de Aria Diffuser van glas en een houten bak en je hebt de Dewdrop Diffuser, van speciaal plastic en in vorm van een druppel.

 

De Premium Starterskit met Dewdrop Diffuser (zie foto) kost €171,52 excl. verzendkosten.

Inhoud:

Dewdrop diffuser, 5 ml Frankincense, 5 ml Lavender, 5 ml Lemon, 5 ml PanAway, 5 ml Peppermint, 5 ml Purification, 5 ml Thieves, 5 ml RC,  5 ml Copaiba, 5 ml Digize, 5 ml Stress Away (BONUS!) en 5 ml Orange (BONUS!)

 

 

gallery/lavender-flowers

Hoe kan ik financiële vrijheid creëren met Young Living?

Als je net zo enthousiast bent over de producten van Young Living als ik, kun je deze producten aanbevelen bij vrienden, collega’s of kennissen. Worden ze zelf ook enthousiast en willen ze zelf een Starterskit bestellen, geef je hun jouw persoonlijke link waardoor jij een Starterskit Bonus van ongeveer €42,50 kunt ontvangen.

Er zijn members van Young Living die op deze manier elke maand een mooi bedrag verdienen en ook in aanmerking komen voor prachtige reizen, betaald door Young Living.

Wil je hier meer over weten, mail me gerust via info@moonfeelings.nl