Martina Plänitz - MoonFeelings
"Futurenet betekend voor mij investeren in advertenties, nieuwe kansen en financiële mogelijkheden creëren."

Futurenet

Wat is Futurenet?

Futurnet is een bedrijf die in 2012 is opgericht. In 2014 is de sociale platvorm gelanceerd met als doel net zo groot te worden dan andere bekende platvormen. Alle social media's verdienen intussen veel geld door advertenties die hun members gaan kopen om hun bedrijf te promoten. Het idee van Futurnet is het om hun winst te delen met hun members. Futurnet heeft op dit moment verschillende servicen en drie actieve verdienmodellen zoals Adpro, Matrix en Futuro Network. 

 

Futurnet bied advertentiepakketten aan onder de naam Adpacks. Het verschil liegt daarin dat je niet alleen advertenties koopt, maar ook commissie kunt verdienen door het dagelijkse klikken van advertenties. Een adpack kost $50. Klik je elke dag op minimaal 10 advertenties ontvang je die investering terug plus een bonus van 20%, dat betekend dat je adpack $60 waard is. 

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën hebben een krachtige en therapeutische werking. Ze geven resultaat op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het duurt ongeveer 22 seconden tot de oliën de hersenen hebben bereikt door middel van inhaleren, 2 minuten voordat het opgenomen is in het bloed en slechts 20 minuten voordat de oliën in elke cel van ons lichaam te vinden is.

 

Je kunt de oliën inhaleren via een diffuser of direct uit het flesje, aanbrengen op het lichaam en zelfs innemen met voedsel of in een capsule.

 

LET WEL OP!

Niet alle essentiële oliën kun je innemen, Young Living heeft hiervoor een speciale olie+ lijn ontwikkeld.

 

Omdat etherische oliën heel krachtig zijn in hun werking, adviseer ik je voor gebruik van etherische oliën altijd eerst te overleggen met je arts of therapeut of je ze kunt gebruiken in combinatie met eventuele medicijnen en/of therapieën.

 

Meer weten over het veilig gebruiken van de olien, kijk dan hier ... 

gallery/trio olien
gallery/dewdrop starterskit

Hoe begin je het beste met Young Living?

Young Living heeft veel verschillende producten zoals meerdere essentiële oliën, maar ook producten voor je lichaamsverzorging of het schoonmaken in je huis. Om het voor nieuwe members makkelijker te maken, bied Young Living verschillende Starterskits aan. Zo kun je kiezen voor een Thieves Schoonmaak kit, een Ningxia Red Kit voor een gezonde boost of twee Starterskits met essentiële oliën. Het verschil in die laatste twee is de diffuser die erbij geleverd wordt, je hebt de Aria Diffuser van glas en een houten bak en je hebt de Dewdrop Diffuser, van speciaal plastic en in vorm van een druppel.

 

De Premium Starterskit met Dewdrop Diffuser (zie foto) kost €171,52 excl. verzendkosten.

Inhoud:

Dewdrop diffuser, 5 ml Frankincense, 5 ml Lavender, 5 ml Lemon, 5 ml PanAway, 5 ml Peppermint, 5 ml Purification, 5 ml Thieves, 5 ml RC,  5 ml Copaiba, 5 ml Digize, 5 ml Stress Away (BONUS!) en 5 ml Orange (BONUS!)

 

 

Hoe kan ik financiële vrijheid creëren met Young Living?

Als je net zo enthousiast bent over de producten van Young Living als ik, kun je deze producten aanbevelen bij vrienden, collega’s of kennissen. Worden ze zelf ook enthousiast en willen ze zelf een Starterskit bestellen, geef je hun jouw persoonlijke link waardoor jij een Starterskit Bonus van ongeveer €42,50 kunt ontvangen.

Er zijn members van Young Living die op deze manier elke maand een mooi bedrag verdienen en ook in aanmerking komen voor prachtige reizen, betaald door Young Living.

Wil je hier meer over weten, mail me gerust via info@moonfeelings.nl

 

gallery/lavender-flowers