Martina Plänitz - MoonFeelings
"Creativiteit is mijn manier van Mindfulness en geeft rust in mijn hoofd."

Creatief

Wat is Creativiteit?

Creativiteit is eigenlijk niets anders dan iets nieuws maken, iets creëren of ontwerpen, maar het is nog zo veel meer. Als je bezig bent met je handen, dan heb je als voorbeeld geen tijd meer om te piekeren. Je moet je concetreren op je haak- of breiwerk anders gaat het niet lukken. Ook kun je pas je doel bereiken als je stap voor stap gaat werken, daarom is creatief bezig zijn ook een prachtige manier om geduld te oefenen.

 

Ik zelf ben bijna elke dag creatief bezig. Ik hou van haken, breien, maar ook van het werken met klei of kralen. Je kunt je fantasie lekker uitleven met materialen en werkt met kleuren die ook vrolijk maken. Mij helpt het om minder te piekeren en het bouwt stress af. Daarnaast is het ontezettend leuk om iets te maken en vervolgens weg te geven als cadeau of gewoon voor jezelf als decoratie in je woonkamer. 

 

Regelmatig geef ik workshops in Zaandam om samen creatief te zijn en hieronder kun je allerlei projecten van mij terug zien.

 

Ben je zelf niet creatief, maar wel op zoek naar een creatief cadeau, neem dan contact op via info@moonfeelings.nl en dan ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen. 

 

gallery/2017-07-14 14.27.11